Naujiena-aviečių likeris

Naujiena-aviečių likeris

Naujiena-aviečių likeris

Nors vidurvasaris orais mūsų visai nelepina, visada yra būdas patiems save palepinti! Su didžiuliu malonumu ir nekantrumu norime jums pristatyti savo vasaros naujieną-aviečių likerį! Ši raudona uoga-akivaizdžiai mūsų vyno ūkio karalienė, ir tikrai šį titulą ji gavo pelnytai: mūsų lentynose jau guli ne katrą diplomuotas aviečių vynas, Lietuviško vyno čempionate pirmą vietą laimėjęs putojančių vynų kategorijoje sausas putojantis aviečių vynas. Tuo neapsiribojame ir žengiame toliau-avietė tapo puikia žaliava mūsų naujam produktui-likeriui. Vyndario darbas-reikalaujantis išskirtinai daug kantrybės: jei kulinaras savo šedevrą iš orkaitės ištraukia ir paragauja po apytiksliai valandos ar pusantros, tai Česlovas Ramoška savo šedevro nekantriai laukė pusę metų! Ir vienareikšmiškai galime tarti: laukti buvo verta. Gėrimo aromatas  ir saldžios uogų natos tiesiog užburia. Sodrus, subalansuotas skonis, nuostabi raudona spalva-visa tai sukuria taurumo ir prabangos pojūtį, kurį dar labiau sustiprina atsakingas vyndario požiūris į savo darbą ir aukšta kartelė savo gaminiams. Česlovas Ramoška yra pasakęs: “Gėrimus gaminu ne dėl įvertinimų ir apdovanojimų, man svarbu, kad paragavęs, žmogus džiaugtųsi lyg vaikas”